Pantofii anului 2023

Restaurantul, aranjamentele sau tinutele sunt doar cateva dintre grijile pe care mirii le au cand decid sa se casatoreasca. Si povestea se complica in momentul in care mireasa trebuie sa aleaga rochia. Pe langa tinuta, pantofii de mireasa sunt piesa de rezistenta pentru momentul nuntii. Si de cate ori nu ti-ai pus intrebarea „Ce pantofi s-ar potrivi cu rochia mea?”.

Pantofii trebuie sa fie confortabili, sa se asorteze nu doar cu tinuta, ci si cu intregul eveniment, dar mai ales, sa iti confere un aer de feminitate fara cusur.

In fiecare an apar noi tendinte in materie de nunti: de la buchetele de flori, modelul rochiei de mireasa pana la culoarea anului, iar lista poate continua. In ceea ce priveste pantofii pentru nunta, colectia 2023 aduce o gama variata de produse, atat pentru mirese, cat si pentru miri.

Daca esti o mireasa atipica, poti alege sa porti tenisi Converse All Star, in caz contrar, poti opta pentru pantofi cu toc inalt sau mic, pantofi lucrati manualpantofi cu cristale sau dantelapantofi din pielesandale cu platforme sau opincute.

De  altfel, si pantofii de mire necesita foarte mare atentie, deoarece acestia sunt expusi integral si nu puteti da gres cu ocazia unui astfel de eveniment.

Atat mireasa, cat si mirele trebuie sa tina cont de detalii precum: culoarea, materialul, modelul etc. Pantofii de mireasa si pantofii de mire sunt accesoriile care fac diferenta, care trebuie sa ofere confort, avand  in vedere orele pe care le veti petrece dansand si, mai ales, pantofii sunt „sarea si piperul” unei vestimentatii reusite.